نایب رئیس اتاق اصناف ایران در ماجرای کلاهبرداری «شرکت کوروش» و فریب مشتریان با وعده نیم بها فروش گوشی های آیفون، این کلاهبرداری را به گردن اتحادیه فروشندگان گوشی تلفن همراه می اندازد و معتقد است که اتحادیه می توانسته به دنبال آن باشد. در مورد عملکرد این شرکت بیشتر بدانید. حمایت اتاق بازرگانی را باز بگذاریم.
به گزارش ای بی اس نیوز، این روزها از تگ “شرکت کروش” در کپشن بسیاری از اخبار و نشریات فضای مجازی استفاده زیادی می شود.
این شرکت که نامش از هفته گذشته بر سر زبان ها افتاده بود، با وعده فروش 20 میلیون آیفون (نیم بها) طرح کلاهبرداری خود را اجرا کرد و از قضا برای جلب اعتماد مردم از چهره های معروف هنری و ورزشی استفاده کرد. پانزی”. روش. او دست به کلاهبرداری زد که بر اساس آن در ابتدا به بسیاری از وعده های خود عمل کرد و پس از جلب اعتماد تعدادی از افراد و تبلیغ کنندگان خود که از شخصیت های مشهور بودند، توانست سرمایه مهمی را جذب و به دست آورد و سایر گوشی ها این کار را نمی کنند. . اسکورت را تحویل می دهد و شخصیت اصلی فرار می کند.
- 1 باید بگویم طرح پونزی این نوعی کلاهبرداری مالی است که سرمایه گذاران را با وعده سود یا بازده بالا فریب می دهد، اما به جای ایجاد سود مشروع، از سرمایه گذاران جدید برای پرداخت سود به سرمایه گذاران قبلی استفاده می کند. وقتی اعتماد مردم جلب شد و سرمایه گذاران زیادی وارد میدان شدند دیگر سودی حاصل نمی شود و کالا یا خدمات وعده داده شده تحویل نمی شود.
- 2 نوشته های مرتبط:
باید بگویم طرح پونزی این نوعی کلاهبرداری مالی است که سرمایه گذاران را با وعده سود یا بازده بالا فریب می دهد، اما به جای ایجاد سود مشروع، از سرمایه گذاران جدید برای پرداخت سود به سرمایه گذاران قبلی استفاده می کند. وقتی اعتماد مردم جلب شد و سرمایه گذاران زیادی وارد میدان شدند دیگر سودی حاصل نمی شود و کالا یا خدمات وعده داده شده تحویل نمی شود.
اتحادیه فروشندگان موبایل در کلاهبرداری شرکت کوروش بی تقصیر نیست
در همین راستا، محمدرضا فرجی تهرانی – نایب رئیس اتاق اصناف تهران – همکاری سلبریتی ها با شرکت کروش را در شرایطی دانست که امروزه از نظر «وبلاگرها» و «سلبریتی ها» در عرصه تبلیغات با یکدیگر مبارزه می کنند. «شرکت کوروش» نقطه شروع و اعلام شده است. : و این در حالی است که این افراد مشهور هیچ مسئولیتی در قبال این شرکت بر عهده نگرفته و تنها با عذرخواهی اعلام کرده اند که از فعالیت شرکت مذکور اطلاعی نداشته اند. ; بنابراین مردم باید به این واقعیت توجه داشته باشند که افراد مشهور و وبلاگ نویسان فعال در فضای مجازی کالاها را در ازای پول تبلیغ می کنند.
وی در خصوص موضوع تملک این کالا (نماد اعتماد الکترونیکی) این شرکت، تصریح کرد: دریافت «این کالا» فرآیند سختی نیست و با اخذ جواز کسب و رعایت شرایط خاص به راحتی می توان آن را دریافت کرد. اما پس از دریافت این مطالب، موسسات مرتبط با هر واحد تجاری باید نظارت کافی داشته باشند.
در خرید این محصول توسط این شرکت بیشترین ضعف را در عملکرد اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران شاهد هستیم.نایب رئیس اتاق شرکت های تهران با اشاره به ضعف دستگاه های نظارتی در این زمینه خاطرنشان کرد: با اخذ این تجهیزات از این شرکت بیشترین ضعف را در عملکرد انجمن صوت و تصویر، تلفن همراه و تلفن تهران شاهد هستیم. فروشندگان لوازم جانبی; چون نظارتی بر فعالیت این اتحادیه با این تبلیغات گسترده وجود نداشت؟
فرجی تهرانی تاکید کرد: فعالیت این شرکت از ابتدا مشکوک بود و پیامدهای متعددی را برای مصرف کننده و بازار به دنبال داشت. چنین اختلاف قیمتی در پیش فروش تلفن همراه ابتدا نظم بازار را به هم زد و سپس مردم را نسبت به اصحاب صنعت تلفن همراه مشکوک کرد; به طور کلی، اتحادیه ها باید با اعضای خود کمی قاطع تر رفتار کنند تا از چنین مشکلاتی جلوگیری شود.
آنها جایی برای حمایت از اتاق اصناف باقی نگذاشتند
این مقام صنفی با تاکید بر اینکه وقتی اتحادیه ای متوجه تخلف اعضای خود می شود باید سریعا از ادامه فعالیت شرکت جلوگیری کند و اعلام کرد: با فعالیت شرکت کوروش علاوه بر اینکه حقوق مصرف کنندگان مورد تهدید قرار گرفتند، سلول تلفن اعضای اتحادیه نیز مورد اصابت قرار گرفت. پس چگونه اتحادیه این اقدام را متوقف نکرد؟ بدون شک با نظارت بیشتر اتحادیه بر عملکرد شرکت کوروش، حتی خانه اصناف نیز میتوانست از اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری، موبایل و لوازم جانبی در تهران حمایت کند، اما به دلیل عملکرد ضعیف این شرکت در در این زمینه جایی برای حمایت وجود ندارد.
به گفته نایب رئیس اتاق شرکتهای تهران، مقصر اصلی این کلاهبرداری بیش از همه سلبریتیها هستند و اتحادیه مربوطه نیز در تخلف این شرکت بیگناه نیست.
فرجی تهرانی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه مردم گاهی اوقات به دلیل مشغله کاری وقت کافی را برای خرید اینترنتی صرف نمی کنند که این خود عامل بسیاری از تخلفات است. توصیه ما به مردم این است که به راحتی به افراد فعال در فضای مجازی اعتماد نکنند و قبل از خرید احتیاط کنند و قبل از خرید محصول حتما تحقیق کنند.
گفتنی است رئیس انجمن واردکنندگان موبایل نیز اعلام کرد که این شرکت مجوز واردات آیفون ندارد و از طریق شرکت های واردکننده داخلی اقدام به خرید و فروش تلفن همراه می نمود.
انتهای پیام