مدیر کل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: سیاست های حمایتی برای ارتقای امنیت تولید در جامعه طیور تا زمانی که مازاد تولید مرغ در کشور وجود داشته باشد و همچنین در راستای حمایت از جوجه ریزی بهینه به صورت مستمر و نظام مند اجرا می شود. طی ماههای آینده «خرید آتی تولید مرغ» به استانها ابلاغ شده است که نسل جدیدی از قراردادهای هوشمند محسوب میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شیرزاد، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور مشاغل دامی کشور گفت: خریدهای انجام شده توسط شرکت پشتیبانی امور دام از مرغداران مستقل، زنجیره های تولید، اتحادیه های تشکل های تعاون روستایی و … تحت پوشش اتاق تعاون و تشکل های تولیدی قرار دارد و این شرکت آمادگی خرید دائمی مرغ مازاد را از یکی از تولیدکنندگان صنعت طیور فوق الذکر در سراسر کشور دارد.
وی افزود: تاکنون در 14 استان مرغ مازاد خریداری شده و استان های مازندران، اصفهان و البرز بر اساس آمار تناژ خریداری شده رتبه های اول و سوم را دارند.
به گفته این مسئول، ارزش مرغ منجمد خریداری شده معادل 1.2 همات است.
بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: این خریدها به دستور این شرکت به دفاتر پشتیبانی امور دام استان ها انجام شد و دام ها و جامعه هدف اطلاع رسانی شد و همه خریدها با امضای قرارداد با تولیدکنندگان انجام شد.
وی تاکید کرد: این سیاستهای حمایتی بهمنظور ارتقای امنیت تولید در جامعه طیور تا زمانی که تولید مرغ مازاد در کشور وجود دارد و همچنین در راستای حمایت از شیوع بهینه بیماری در آینده به صورت مستمر و نظاممند انجام میشود. سال ها. «مرغ» به استان ها ابلاغ شده که نسل جدیدی از قراردادهای هوشمند محسوب می شود.
شیرزاد خاطرنشان کرد: جوجه های منجمد خریداری شده بین 1200 تا 2000 گرم وزن دارند و در قراردادهای منعقده در خصوص «تامین جوجه برای تولید آتی» مرغ منجمد با تحویل نهاده ها به مدت 2 ماه به تولیدکنندگان عرضه می شود.
روزانه 1200 تا 1400 تن مرغ وارد استان تهران می شود
وی افزود: با هماهنگی های انجام شده بین شرکت پشتیبانی امور مشاغل دامی کشور و بخش خصوصی، روزانه بین 1200 تا 1400 تن گوشت مرغ گرم از استان های همجوار از جمله مازندران، گیلان، گلستان، سمنان، زنجان، قزوین و البرز وارد استان تهران می شود. . این مقدار 500 تا 600 تنی به عنوان بندر اصلی و توزیع کننده گوشت مرغ وارد میدان بهمن می شود. در بین این استان ها مازندران، گیلان و گلستان بیشترین سهم را در عرضه گوشت مرغ دارند.
مدیرکل پشتیبانی مشاغل دامی کشور با تاکید بر اینکه متولیان حمایت از مشاغل دامی استان های عرضه کننده گوشت مرغ استان تهران موظفند نظارت بالایی بر ارسال میزان سهمیه روزانه اختصاص داده شده به استان تهران داشته باشند. مقصد افزود: با توجه به نظارت به موقع بر بازار گوشت مرغ. در صورت بروز مشکل، نماینده جامعه حمایت از مشاغل دامی کشور در میدان بهمن مستقر است و بر فعالیت ها نظارت می کند.
به گفته وی، با تمهیدات انجام شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام در کشور، نگرانی در زمینه تهیه، عرضه و توزیع مرغ در ماه مبارک رمضان و عید وجود ندارد. .