اخبار اقتصادی روز

ابتدا این غذاها را بپزید سپس بشویید


1- مرغ: شستن مرغ اشتباه بزرگی است که منجر به انتشار میکروب آن در آشپزخانه می شود. بهتر است مرغ را مستقیم بپزید و برای بار دوم آب تمیز اضافه کنید.

2-تخم مرغ: تخم مرغ را قبل از گذاشتن در یخچال نشویید، زیرا روی پوست تخم مرغ ماده ای وجود دارد که از پخش شدن باکتری ها جلوگیری می کند. این مواد با شستن تخم مرغ از بین می رود.

3- قارچ: قارچ با اینکه درصد خاک بالایی دارد، نباید آن را به مدت طولانی خیس کرد یا شست، بلکه باید شسته و سپس با حوله خشک شود. قارچ ها را در یک کیسه پلاستیکی یا کاغذی در یخچال نگهداری کنید و در فریزر بلانچ کنید.

4- گوشت: شستن گوشت طعم گوشت را تغییر می دهد و باکتری ها را در آشپزخانه پخش می کند. پس از شستن گوشت باید سینک و اطراف آن را ضدعفونی کنید. قبل از قرار دادن گوشت در فریزر، گوشت را با یک حوله خشک کنید.

5- ماهی: شستن ماهی مانند مرغ و گوشت خام باعث پخش شدن باکتری در آشپزخانه شما می شود. به جای آن، از یک ماهی فروش معتبر، ماهی معده و فلس شده بخرید. دست های خود را به خوبی بشویید و پیشخوان های آشپزخانه خود را تا حد امکان تمیز کنید.

6- بوقلمون: بوقلمون های بسته بندی شده را فقط می توانید بشویید که در نمک آغشته شده اند. شستن بوقلمون باعث پخش شدن باکتری در آشپزخانه می شود.

7- برنج: شستن برنج ریز قبل از پختن باعث از دست دادن ویسکوزیته و سبک شدن آن می شود.

8- پاستا: شستن ماکارونی قبل از پخت قدرت جذب آن را از بین می برد، پس بهتر است بعد از پخت آن را در آب جوش بشویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *