معاون تولید شرکت برق حرارتی درباره برنامه تعمیر نیروگاه های حرارتی سراسر کشور گفت: حدود 4400 مگاوات برنامه تعمیرات مربوط به تعمیرات اساسی واحدهای گرمایشی، 7800 مگاوات تعمیرات اساسی واحدهای گازی، 700 مگاوات گرما آغاز شده است. مسیر. بازدیدها، 15 هزار مگاوات واحد تعمیرات بخاری و 24 هزار و 500 مگاوات مربوط به بازدید از محفظه احتراق بوده که بخشی از این اقدامات تاکنون انجام شده است.
به گفته وی، بیش از 50 هزار مگاوات برنامه تعمیر نیروگاه حرارتی راه اندازی شده است و برای آماده سازی این واحدها برای پیک مصرف تابستان سال آینده، حدود 700 پروژه تعمیرات اساسی واحدهای گرمایشی و گازی، تریل هات و اتاق های احتراق و تعمیرات دوره ای انجام شده است. . در نیروگاه های خصوصی و دولتی اجرا خواهد شد.
absnews
معاون تولید شرکت برق حرارتی گفت: برنامه تعمیر نیروگاه های حرارتی سراسر کشور از ابتدای مهرماه امسال همزمان با پیک مصرف برق آغاز شد برق تابستانی پایدار در فصول گرم سال تا کاملا آماده شود
معاون تولید شرکت برق حرارتی گفت: برنامه تعمیر نیروگاه های حرارتی سراسر کشور افزود: برنامه های تعمیرات باید طبق برنامه ادامه یابد و با توجه به نیاز مصرفی می توان با جابجایی بخشی از بار شبکه را پاسخ داد. برنامه تعمیر یا به تعویق انداختن یک یا دو برنامه تعمیر.
معاون تولید شرکت برق حرارتی گفت: برنامه تعمیرات نیروگاه های حرارتی سراسر کشور با اشاره به اینکه این تعمیرات شامل تعمیرات اساسی نیروگاه های بخار یا تعمیرات اساسی نیروگاه های گازی، بازدید و تعمیرات دوره ای است، گفت: تعمیر را آغاز کردیم. از اواسط شهریور ماه برنامه ریزی شده و اکنون از برنامه های تعمیرات جلوتر هستیم و امیدواریم با همین روند بحث تعمیرات نیروگاهی در کشور را ادامه دهیم.
اسکندری با بیان اینکه اولویت اول ما تامین برق مطمئن مردم است، بنابراین بی دلیل نباید در تامین برق مردم وقفه ایجاد شود، گفت: برای رسیدن به این مهم پیش نیازهای اساسی داریم. اولین مورد تامین سوخت نیروگاه هاست. وزارت نفت در سال جاری مشارکت بسیار خوبی را آغاز کرده و خوشبختانه شرایط برای تامین سوخت نیروگاه ها به گونه ای است که هم اکنون ذخایر نیروگاه های کشور بیشتر از گذشته شده است. سال و سال قبل
اسکندری با اشاره به آخرین وضعیت نیروگاه ها در کشور گفت: در آستانه پیک مصرف برق در تابستان سال آینده بیش از 100 هزار مگاوات برنامه تعمیرات در نیروگاه های سراسر کشور اجرا می شود که با تامین اعتبار لازم، نیمی از کشور انجام می شود. که تاکنون تکمیل شده است.» است.
ناصر اسکندری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه نیروگاه ها مانند سایر تجهیزات مورد استفاده در کشور نیازمند تعمیر، ارتقا، بازرسی و بازرسی هستند، اظهار کرد: معتقدم در صنعت برق کشور به نیروگاه ها به عنوان یک امر معیشتی نگاه می شود. که نیاز به مراقبت و نگهداری مداوم و مداوم دارد.
به گفته اسکندری، برنامه ای که در نظر گرفته ایم قطعاً برنامه ریزی دقیقی است، با توجه به عملکرد نیروگاه ها، توصیه سازنده و شرایط بهره برداری نیروگاه های دولتی و خصوصی برنامه ریزی شده است و قطعاً تأخیرهایی در این زمینه وجود خواهد داشت. اجرای برنامه های تعمیر و نگهداری، بهینه سازی نیروگاه را به خطر می اندازد و یا باعث بروز حوادث و اتفاقات نامطلوب در نیروگاه می شود که جبران آن دشوار بوده و منجر به هزینه های بالاتر می شود.
وی افزود: در فصل تعمیرات امسال که از اواخر شهریور ماه شروع شده و تا پایان خرداد ادامه دارد، حدود 104 هزار مگاوات طرح تعمیر داریم که اگر به طور میانگین نگاه کنیم، هر روز از این فصل تعمیرات، معادل 10000 مگاوات در روز.» فعالیت های تعمیراتی در نیروگاه های سراسر کشور خواهیم داشت.
وی ادامه داد: بنابراین بحث تامین سوخت نیروگاهی اقدام اصلی است و باید پیگیری شود تا بتوانیم فصل سرما را به راحتی پشت سر بگذاریم. وی گفت: مشکل دیگر مصرف مردم است. این افراد افراد شریفی هستند. چه کسانی باید ما را همراهی کنند تا زمانی که تولید و مصرف برق کشور در تعادل است، بتوانیم با کنترل مصرف، تامین برق پایداری ایجاد کنیم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز