جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

آیا ماکارونی برای دیابت مضر است؟ + فیلم • رکنا

به گزارش رکنا، دیابتی ها می توانند پاستا آنها فقط باید از میزان کربوهیدرات موجود در آن و تأثیر آن بر قند خون خود آگاه باشند.

اکثر مردم دوست دارند ماکارونی بخورند، اما این یکی از غذاهایی است که پیام های گیج کننده ای برای افراد مبتلا به دیابت دارد. این یک کربوهیدرات است و گاهی اوقات کربوهیدرات ها رپ بدی می گیرند. غذاهای غنی از کربوهیدرات، چه دیابت داشته باشیم چه نباشیم، قند خون ما را بالا می برند.

اگر دیابت دارید، باید بیماری خود را مدیریت کنید تا از افزایش قند خون و عوارض طولانی مدت دیابت جلوگیری کنید، اما چگونه می توانید از خوردن پاستا و مدیریت قند خون خود لذت ببرید؟ یکی از راه ها انتخاب انواع ماکارونی غیر سنتی است.

ماکارونی سنتی معمولاً از آرد سفید تهیه می شود که هضم و جذب آن بسیار آسان و سریع است. قند خون اما امروزه در قفسه‌های سوپرمارکت‌ها انواع مختلفی از پاستا یافت می‌شود که می‌توانند بخشی از رژیم غذایی سالم شما باشند و هیچ اثر مضری بر قند خون شما نداشته باشند. در اطلاعات تغذیه، بسیاری از این پاستاها به عنوان غلات کامل ذکر شده اند، اما این نوع پاستا می تواند خواص و طعم های بسیار متفاوتی داشته باشد که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود.

پاستا گندم یا غلات کامل

ماکارونی گندم کامل که معمولاً به آن ماکارونی گندم کامل می گویند، با آرد گندم کامل تهیه می شود و حاوی پنج گرم فیبر در هر وعده است. انتخاب این نوع پاستا به جای ماکارونی معمولی با 2 گرم فیبر در هر وعده انتخاب هوشمندانه ای است. با شیب کمتری بالا می آید و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می کند.ماکارونی گندم از نظر طعم با ماکارونی معمولی متفاوت است. این نوع پاستا اغلب رنگ قهوه ای دارد و طعمی مغزی دارد.اگر به این رنگ یا مزه حساس هستید سعی کنید از این نوع پاستا در سوپ استفاده کنید یا با سس گوجه فرنگی فراوان میل کنید.

ماکارونی با فیبر بالا

ماکارونی با فیبر بالا معمولاً با پیام بزرگ “فیبر بالا” روی بسته بندی از انواع دیگر پاستا متمایز می شود.این پاستا با آرد گندم درست می شود، اما منابع غذایی با فیبر بالا مانند سبزیجات به آن اضافه شده است. افزودن فیبر به این نوع پاستا لزوما باعث قهوه ای شدن یا تغییر طعم مغزی آن مانند ماکارونی گندم کامل نمی شود، این نوع پاستا می تواند حاوی 5-8 گرم فیبر در هر وعده باشد.

ماکارونی غنی شده

نوع دیگری از ماکارونی که به تازگی وارد قفسه فروشگاه ها شده است «پاستای غنی شده» است. این نوع پاستا گندم از سبوس کامل و سبوس درست می‌شود و آنتی‌اکسیدان‌هایی مشابه آنچه در زغال اخته، آب انار و آب انگور وجود دارد به آن اضافه شده است.

بخش

سرو پاستا، مانند هر نوع کربوهیدرات، برای مبتلایان دیابت این کلید است. یک وعده کربوهیدرات از 15 گرم کربوهیدرات برای پاستا معادل نصف فنجان ماکارونی پخته است. این مقدار ممکن است کمتر از چیزی باشد که قبلا می خوردید. به یاد داشته باشید که برای اندازه گیری مقدار پاستا از فنجان استفاده کنید تا مانعی برای مدیریت قند خون خود نگیرید. حتما از انواع پاستا که حاوی فیبر و آنتی اکسیدان هستند استفاده کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-903524>منبع:

خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا


اخبار خبرگزاری رکنا

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

میز تحریر چوبی و میز کامپیوتر چوبی؛ قلب تپنده هر فضای کاری و آموزشی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *