وی بابیان اینکه تشخیص به موقع سرطان سینه شانس بقای بیمار را بسیار افزایش می دهد و عوارض و هزینه های درمانی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد، تصریح کرد: این مشکل در مورد یکی دیگر از سرطان های شایع در زنان یعنی سرطان دهانه رحم نیز صدق می کند. یکی از علل اصلی این بیماری و سایر سرطان های دستگاه تناسلی ویروس پاپیلومای انسانی است که با غربالگری سرطان سینه نیز این ویروس را که متاسفانه شیوع نسبتاً بالایی دارد، شناسایی و کنترل می کنیم.
امیر دریادار ارسه دوم و حسین حسنی فرمانده منطقه سوم دریایی نبوت در مراسم افتتاحیه رسمی و بازدید از روند اجرای طرح غربالگری رایگان سرطان های شایع زنان در کنارک با اشاره به اعزام تیم فوق تخصصی معتمد به کنارک. پژوهشکده سرطان غربالگری رایگان سرطان های شایع زنانه خانواده های پرسنل منطقه و بانوان کنارک از پرسنل نیروی دریایی ارتش خواسته اند از این فرصت بی سابقه نهایت استفاده را ببرند.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، طرح غربالگری رایگان سرطان های شایع در بین بانوان به همت مرکز تحقیقات سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و با همکاری معاونت بهداشت و درمان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود. ایران از 23 بهمن تا 2 اسفند در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) نیروی دریایی ارتش. ایران اسلامی در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان برگزار می شود.
فرمانده منطقه سوم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز از حرکت جهادی پژوهشکده سرطان معتمد در اجرای طرح غربالگری رایگان سرطان های شایع زنان در کنارک قدردانی کرد و کمک های این منطقه به این منطقه را مورد تاکید قرار داد. کمک به تامین هزینه داروها و درمان ها برای شناسایی بیماران در طرح.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت بسیار خوبی برای افزایش و همکاری مستمر پژوهشگاه و نیروی دریایی ارتش در زمینه ارائه خدمات غربالگری، پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان های شایع زنان وجود دارد، خاطرنشان کرد: اگرچه ساختار پژوهشکده پژوهش است، یکی از محورهای دیگر فعالیت پژوهشکده است. ارائه خدمات تشخیصی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی و طرح های غربالگری رایگان سرطان های شایع زنان در مناطق کم برخوردار ماهیت خدماتی دارد و بحث استفاده از داده های این طرح ها در تحقیقات به هیچ عنوان مطرح نیست.
رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی با تاکید بر اینکه توجه جدی به اقشار مستضعف و آسیب پذیر جامعه با ارائه بهترین خدمات یکی از برنامه های توسعه جامع پژوهشگاه است، گفت: در این راستا علاوه بر طرح راه اندازی مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان سینه منطقه 15 تهران (خاوران)، طرح غربالگری رایگان سرطان های شایع زنان در مناطق محروم کشور در دستور کار قرار گرفت. در همین راستا طرح غربالگری رایگان در شهرستان جاسک با ارائه بیش از سه هزار خدمت از 4 تا 11 بهمن ماه برگزار شد.
با قدردانی از توجه ویژه امیر ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دکتر سلطان زاده رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی دریایی ارتش در توجه به سلامت کارکنان و خانواده های آنان و ساکنان شهرک های میزبان. وی خاطرنشان کرد: به منظور استفاده حداکثری پرسنل منطقه و خانواده های آنان از این طرح، یک روز مرخصی تشویقی به منظور تسهیل حضور همسران کارکنان دریابانی سوم در نظر گرفته شده است. منطقه در پیش انتخاب برای همه کارکنان.
انتهای پیام
وی در پایان از واگذاری وظیفه راه اندازی شبکه ملی غربالگری، تشخیص و درمان سرطان های شایع زنان به پژوهشکده سرطان معتمد توسط شورای اسلامی شهر خبر داد و گفت: امیدوارم حداقل پنج مرکز استانی راه اندازی کنیم. شبکه تا پایان سال جاری
کمک نیروی دریایی ارتش در تامین هزینه های درمان بیماران شناسایی شده به عنوان بخشی از غربالگری رایگان سرطان های شایع زنان کنارک
رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی به همراه اجرای طرح غربالگری رایگان سرطان های شایع زنان در بندر کنارک که به همت این پژوهشکده و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام می شود، خاطرنشان کرد: : در حال حاضر سرطان سینه بدون توجه به جنسیت شایع ترین سرطان در کشور است. همچنان علت اصلی مرگ و میر زنان در اثر سرطان است.
دکتر صرامی فروشانی در خصوص اهمیت غربالگری سرطان های شایع زنان به ویژه سرطان سینه گفت: در حال حاضر سرطان پستان بدون توجه به جنسیت شایع ترین سرطان در کشور است و همچنان عامل اصلی مرگ و میر زنان بر اثر سرطان است. . صرف نظر از همه آثار مخرب سرطان بر سلامت فرد و جامعه، با توجه به اینکه سلامت زنان و مادران به عنوان رکن اصلی خانواده را هدف قرار می دهد، این بیماری خسارات سنگینی به کل خانواده وارد می کند. این مشکل در کنار افزایش موارد ابتلا به این بیماری و کاهش سن سرطان سینه در کشور، لزوم توجه ویژه و حداکثری به پیشگیری، تشخیص و کنترل این بیماری را نشان می دهد.
دکتر صرامی افزود: از دیگر دستاوردهای محققان این پژوهشکده می توان به کیت CTC برای تشخیص سلول های سرطانی در خون، سیستم های نمونه برداری و برچسب گذاری و داروهای گیاهی، پروب تشخیص سرطان (CDP) با قابلیت تشخیص بافت تومور در حین جراحی با دقت بالا اشاره کرد. کیت های تشخیص ویروس کرونا، سیستم RDS های تشخیص سریع کووید-19 برجسته شده است.
وی بابیان اینکه آینده درمان سرطان از طریق ژن درمانی، سلول درمانی و ایمونوتراپی است، بیان کرد: پروژه های متعددی در این زمینه در معاونت توسعه اجرا و یا در حال اجراست فناوری های درمانی پیشرفته پژوهشکده سرطان معتمد از جمله ایمونوتراپی سلولی. برنامه ریزی برای بیماران مبتلا به کووید-19 و ایمونوتراپی سلولی برای بیماران مبتلا به سرطان سینه تهاجمی.
به گزارش ای بی اس نیوز، بازدید دکتر صرامی فروشانی رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی از روند اجرای طرح غربالگری رایگان سرطان های شایع زنان در کنارک با حضور امیر دریادار ارشه و حسین حسنی فرمانده منطقه 3 نبوت دریابانی و ناخدا یکم محمد حسن افکار معاون بهداشت نیروی دریایی ارتش. ارتش جمهوری اسلامی ایران، جمعی از اعضای شورای تامین از شهرهای کنارک و چابهار با قدردانی از انگیزه و تلاش فراوان جمهوری اسلامی ایران در سالن آمفی تئاتر مجتمع ولایت منطقه سوم دریایی نبوت ایستادند. معاونت فرماندهی و بهداشت نیروی دریایی ارتش که در کنار توجه جدی به سلامت پرسنل و خانواده های آنان با دلسوزی به سلامت مردم مناطق کم برخوردار استان های ساحلی اهمیت می دهد، گفت: با وجود شور و انگیزه فراوان، باید دامنه خدمات پیشرفته تشخیصی و درمانی پژوهشکده را به مناطق محروم و کم برخوردار کشور تعمیم می دادیم، افتخار ارائه خدمت جهادی را برای یافتن دورافتاده ترین مناطق کشور تصور نمی کردیم، اما خوشبختانه تلاش و حمایت از پر پرسنل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به ما این توفیق را داده اند که ماه گذشته در بندر این ماه با ارائه خدمات پیشرفته ترین متخصصان در خدمت خانواده های پرسنل نیروی دریایی و به طور کلی بانوان این مناطق باشیم. و تشخیص های فوق تخصصی در زمینه سرطان های شایع زنانه.
رئیس پژوهشکده سرطان معتمد در ادامه به بیان خاطره ای از سابقه ربع قرنی این پژوهشکده به عنوان مرکز تشخیص و درمان سرطان سینه در کشور پرداخت که هر ساله پذیرای بیش از 150 هزار بیمار از سراسر کشور و حتی … از کشورهای همسایه و استفاده از آن در تشخیص و درمان سرطان موثرتر است. یکی از دستاوردهای پژوهشکده در این زمینه، کیت تشخیص ضرورت شیمی درمانی است که از شیمی درمانی غیر ضروری و عوارض و هزینه های مرتبط با آن جلوگیری می کند. انجام این آزمایش در انحصار یک شرکت آمریکایی است که هزینه آن حدود چهار هزار دلار – بدون احتساب هزینه های ارسال نمونه به خارج از کشور است. محققان پژوهشکده با شکستن انحصار شرکت آمریکایی امکان انجام این آزمایش را با یک تا پنج درصد هزینه نمونه خارجی فراهم کردند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز