با اعلام نتایج تحویل خودروهای داخلی، امروز بازار این خودروها دستخوش نوسانات شدیدی شده است به طوری که حتی در خودرویی مانند جک اس 5 شاهد افت قیمت 95 میلیون تومانی بودیم.
امروز با اعلام تخصیص خودرو به تمامی خودرو جویان در سامانه نوبت دهی توکار، شاهد افت قیمت برای اکثر خودروهای کشور بوده ایم، به طوری که خودرویی مانند هایما با کاهش 40 میلیون تومانی و جک اس 5 روبه رو شد. کاهش 95 میلیون تومانی در بازار.
قیمت عجیب هندوانه و خربزه در بازار
امروز با اطلاعیه وزارت امنیت مبنی بر اختصاص خودرو به تمامی متقاضیان خودرو در سامانه یکپارچه نوبت دهی، قیمت ها در بازار آزاد کاهش یافته است. اکثر خودروهای ایران خودرو و سایپا از این کاهش قیمت بی بهره بودند.
قیمت سورن پلاس تیپ 3 با 10 میلیون تومان کاهش نسبت به روز گذشته به 745 میلیون تومان رسید.
قیمت سورن پلاس تیپ 1 دوگانه سوز با 14 میلیون تومان کاهش به 726 میلیون تومان رسید. سورن پلاس تیپ 3 دوگانه سوز 17 میلیون تومان ارزان شد و به 758 میلیون تومان رسید. دنا پلاس تیپ 1 نیز از 8 میلیون تومان به 810 میلیون تومان کاهش یافت.
قیمت پژو پارس 2 میلیون تومان و پژو پارس سفارشی 3 میلیون تومان کاهش یافته است. پژو پارس سفارشی AL X نیز امروز 691 میلیون تومان قیمت خورد که نسبت به روز قبل 5 میلیون تومان کاهش داشته است.
قیمت پژو پارس تیوفایو از 3 میلیون تومان به 770 میلیون تومان کاهش یافته است. همچنین پژو 206 تیپ 3 پانوراما 2 میلیون تومان، پژو 207 فرمان برقی 3 میلیون تومان و گیربکس دستی نیز 14 میلیون تومان ارزان شد. هایما اس 5 پلاس امروز 15 میلیون تومان ارزان شده است.
هایما اس 7 پلاس امروز 20 میلیون تومان، هایما اس 7 پلاس سفارشی 10 میلیون تومان و هایما 8 اس 40 میلیون تومان ارزان شده اند.
قیمت خودروهای مونتاژی نیز امروز کاهش یافت به طوری که جک S3 حدود 15 میلیون تومان، جک S5 حدود 95 میلیون تومان، KMCT8 حدود 45 میلیون تومان و KMCG7 حدود 45 میلیون تومان حدود 60 میلیون تومان است.
لازم به ذکر است امروز اعلام شد که تمامی متقاضیان خرید خودروهای سایپا حداکثر تا سه ماه دیگر خودروهای مورد نظر خود را تحویل خواهند گرفت.این در حالی است که در برخی از محصولات سایپا مانند شاهین شاهد اختلاف قیمت 300 تومانی هستیم. بازار و کارخانه به نظر می رسد با طرح سامانه نوبت دهی تعبیه شده به سختی دلیلی برای خرید خودرو با قیمت های گزاف در بازار آزاد وجود دارد و هر متقاضی می تواند بدون قرعه کشی و تنها بر اساس تاریخ تحویل مشخص شده خودروی مورد نظر خود را تحویل بگیرد. به قیمت کارخانه
نکته مهم اینجاست که با توجه به رشد 39 درصدی تولید خودرو در سال گذشته و تثبیت جریان تولید خودرو در کشور و همچنین برنامه افزایش تولید خودروسازان داخلی در سال جاری، خودروسازانی مانند سایپا، مادیریم، فردا و ایلیا اعلام کرده اند کلیه متقاضیان واجد شرایط که در سامانه یکپارچه عرضه خودرو ملی ثبت نام کرده اند خودروهای مورد نظر را به صورت فروش فوق العاده و با موعد تحویل حداکثر سه ماهه تحویل خواهند داد و در نهایت دو شرکت کرمان موتور و ماکس موتور خودروهای مورد نظر را تحویل خواهند داد. خودروی همه نامزدها را ظرف شش ماه تحویل دهد.
بنابراین گزارش، بر اساس برنامه افزایش تولید خودروسازان در سال جاری، مرحله دوم ثبت نام داوطلبان سامانه از اواسط اردیبهشت ماه سال جاری آغاز می شود تا ثبت نام ظرفیت خالی خودروسازان نیز به پایان برسد.
توجه داشته باشید که طبق اعلام خودروسازان، تحویل خودروهای ثبت نامی طبق اولویت های اعلام شده در سامانه یکپارچه از هفته جاری آغاز می شود. به این ترتیب به نظر می رسد دوران طلایی خودروسازان در بازاریابی کاذب به پایان رسیده و به زودی شاهد ورود لیزینگ و رقابت بازار خودرو با افزایش تیراژ خودروها باشیم.