بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات با حضور 320 شرکت داخلی و 30 شرکت خارجی از امروز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه 320 شرکت ایرانی و 30 شرکت از ایتالیا، سنگاپور، هند و سایر کشورها محصولات خود را در فضایی به وسعت 40 هزار متر در 12 سالن سرپوشیده و 4 هزار متر فضای باز به نمایش گذاشتند.
یک فروشگاه افزود: همچنین از 40 نماینده از کشورهای هدف صادراتی از جمله کشورهای همسایه مانند افغانستان و کشورهای حوزه خلیج فارس برای بازدید از این نمایشگاه دعوت شد.
دبیر انجمن حرفه ای صنایع بیسکویت و شکلات، تنوع گسترده محصولات به نمایش گذاشته شده را یکی از جنبه های مهم و ممتاز این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: همین ویژگی باعث شده تا این نمایشگاه به یکی از پرمخاطب ترین و موفق ترین نمایشگاه های کشور تبدیل شود. . که نه تنها یک رویداد مهم در داخل کشور محسوب می شود، بلکه نقطه برجسته ای در رونق صادرات محصولات ایرانی به بازارهای جهانی است.
وی با بیان اینکه شرایط صنایع مختلف در کشور ما مناسب نیست و کشورمان از مشکلات عدیده ای در حوزه های تولید، صادرات، مالی و نقدینگی، تورم و گرانی رنج می برد، گفت: برای ایجاد هماهنگی با تغییرات ایجاد شده است. جهان است و از استانداردهای بین المللی پیروی می کند. لازم است مسئولان ذیربط اقدامات جدی و موثری را اندیشیده و اجرا کنند، این اقدامات می تواند ضامن توسعه و پیشرفت صنعت و کمک به توان رقابتی بنگاه های ملی در بازارهای جهانی باشد.
موچایی با بیان اینکه تورم در کشور تاثیر مستقیمی بر قدرت خرید مردم دارد، افزود: صنعت شیرینی و شکلات نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با چالش های قابل توجهی مواجه بوده است. با کاهش قدرت خرید مردم، فروش محصولات این صنعت نیز کاهش می یابد. اما این صنعت با پشتوانه اراده و تعهد فعالان و تولیدکنندگان خود همگام با آخرین تحولات فنی جهانی پیش می رود.
بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات، ماشین آلات و کالاها به مدت 4 روز از ساعت 8 الی 15 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران پذیرای فعالان اقتصادی و بازدیدکنندگان خواهد بود.
اولین دوره نمایشگاه شیرینی و شکلات در سال 1387 در زمینی به مساحت 5000 متر مربع در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ایران برگزار شد.
در مورد آن ببینید