اخبار اقتصادی روز

آزادسازی 800 هزار هکتار از معادن استان مرکزی



ای بی اس نیوز/مرکزی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: 800 هزار هکتار از معادن جدید در استان رهاسازی شده است.

علی اکبر اسدی چهارم تیرماه در مراسم آزادسازی مناطق جدید معدنی استان مرکزی و مزایده 81 معدن و محدوده معدن در استان با بیان اینکه امروز شاهد یک اتفاق بزرگ در استان هستیم، گفت: امروز شاهد یک اتفاق بزرگ در استان هستیم. سه پهنه معدنی عمده از مجموع 7 پهنه استان دارای زون بالغ بوده که 800 هزار هکتار آزاد شده است.

وی با بیان اینکه این امر در یک فرآیند کاملا شفاف در حوزه اکتشاف و بهره برداری انجام می شود، تصریح کرد: بر اساس این مزایده 800 تا 900 معدن فعال و منابع آن به استان بازگردانده می شود و بنابراین شرایط ساخت و ساز فراهم می شود. استان هر روز بهبود خواهد یافت.

به گزارش ای بی اس نیوز، نوربخش عسگری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این نشست با بیان اینکه معادن یکی از مزیت های نسبی استان است که تاکنون به بهره برداری نرسیده است، گفت: روند مزایده، که به صورت شفاف انجام شد، در واقع اعتماد ایجاد کرده است، اما آنچه برای استان مهم است، بحث زنجیره ارزش و ارزش افزوده در حوزه معدن است و باید در این زمینه بیش از گذشته تلاش کنیم و بر اساس آن عمل کنیم. بهره برداری بیشتر از معادن و دور شدن از خام فروشی.

به گزارش ای بی اس نیوز، در این مراسم مدیرعامل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: تا سال 1394 هفت منطقه اکتشافی در استان وجود داشت که اکتشاف آن مدتی به طول انجامید و امروز این مناطق به صورت رسمی آغاز شده است. آزاد شد. . تمامی مناطق اکتشافی دارای موافقت منابع طبیعی هستند و این امر صدور پروانه کار را برای بهره بردار آسان می کند.

علی جودکی گفت: این ضبط در واقع توسط افرادی انجام می شود که قبلا از این مناطق دیدن کرده اند.

وی با اشاره به مزایده 81 معدن و حوزه معدنی در استان خاطرنشان کرد: شرکت پرسنل سازمان حراست استان و خانواده های آنان در این مزایده کاملا ممنوع است.

وی با بیان اینکه 7 منطقه در استان داریم که امروز سه منطقه «مناطق آزاد شرق، غرب و جنوب غرب شازند» به عنوان مناطق 5، 6 و 7 آزاد می شود، افزود: آنچه استان نیاز دارد معادن است. ” با عناصر فلزی در مس، آهن، سرب، روی، طلا و نقره. در منطقه ساوه بیشتر عناصر فلزی مانند مس و در شازند عمدتاً سرب و روی مورد توجه قرار گرفته و حراج مناطق 1 و 2 و 3 به زودی انجام می شود.

جودکی تصریح کرد: این مزایده حاصل یک بررسی عمیق است، پیش از این استان اطلاعات دقیقی از دارایی ها و نداشتن آن نداشت، به همین دلیل مطالعات عمیقی انجام شد و تمام نقاط بلاتکلیف تخصیص یافت. و نتیجه این مطالعات فاز اول مزایده 81 بود. معدن و منطقه معدن را ممکن کرد.

وی گفت: این مزایده شامل 26 درخواست اکتشاف، 19 پروانه اکتشاف، 5 گواهی کشف و 31 پروانه بهره برداری است و بسته به ظرفیت بهره برداری و ذخایر معدن، مدت پروانه بهره برداری از 5 تا 25 سال تعیین می شود.

جودکی با بیان اینکه یکی از ابهاماتی که همواره مطرح بوده، روند واگذاری معادن بود که به صورت کاملا شفاف و با حضور اصحاب رسانه صورت گرفت، گفت: طبق ادعای موجود بیش از 800 هزار هکتار از عرصه ها آزاد می شود. امروز. و در این حراج از هزار معدن عبور خواهیم کرد، البته تا این زمان حدود 300 منطقه ثبت شده است و حراج تا 10 تیرماه ادامه خواهد داشت. افراد دارای شرایط مالی و فنی می توانند در این فرآیند شرکت کنند.

مدیرکل صامت استان مرکزی گفت: معدن نقش تعیین کننده ای در رشد اقتصادی کشور دارد، استان مرکزی 600 معدن دارد و سال گذشته 700 میلیارد تومان عوارض دولتی در معادن اخذ شد که 15 درصد برای جبران خسارت وارد شده است. در معادن ایجاد می شود. باز هم پیگیر حل مسائل معدنی در کمیته ها و کارگاه های مختلف هستیم.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *