مشاهدات میدانی حاکی از آن است که قیمت گوشت نسبت به هفته های گذشته اندکی کاهش یافته است اما به گفته فروشندگان همچنان قیمت برای مصرف کنندگان بالاست و تقاضا برای خرید نیز کاهش یافته است.
به گزارش ای بی اس نیوز، بر اساس مشاهدات میدانی در مغازه های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو ساق بره 360 هزار تومان، پای گوسفندی 400 هزار تومان، پای گوسفندی 390 هزار تومان، ماهیچه گوسفندی 440 هزار تومان است. 390000 تومان و پای گوساله 370000 تومان 390000 تومان است.
به گفته فروشندگان پروتئین در ای بی اس نیوز، قیمت گوشت قرمز نسبت به هفته های پایانی اسفند سال گذشته اندکی کاهش یافته است، اما همچنان برای مصرف کنندگان بالاست و در نتیجه تقاضای خرید نیز کاهش یافته است.
مانند مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام کشور وی می گوید با ورود بره های زمستانی قیمت دام زنده کاهش یافته اما قیمت گوشت کاهش نیافته است و بهتر است به جای فشار بر دامداران و تولیدکنندگان، بازار گوشت قرمز ساماندهی شود.
به گفته وی متوسط قیمت دام زنده در کشور کیلویی 150 تا 160 هزار تومان بوده که اکنون به 135 تا 140 هزار تومان رسیده است.
علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، علت افزایش قیمت گوشت قرمز را افزایش قیمت گاو عنوان کرد و گفت: با کاهش قیمت اخیر در این زمینه. دام زنده نیز 25 تا 30 هزار تومان قیمت گوشت کاهش یافته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی در مغازه ها 380 هزار تومان است.
رئیس سندیکای گوشت گوسفندی گفت: تقاضا برای خرید گوشت در ماه رمضان کاهش یافته است. همچنین مردم گوشت مورد نیاز خود را اواخر اسفند سال گذشته و ابتدای فروردین ماه خریداری کردند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت گوشت قرمز کاهش می یابد؟ وی گفت: قیمت گوشت کاهش نمی یابد زیرا قیمت علوفه و هزینه تولید دام افزایش یافته است.
انتهای پیام