آخرین نتایج اجرای طرح کارورزی در کشور نشان می دهد که بیش از 68 هزار فارغ التحصیل توانستند به برکت این طرح قرارداد استخدامی منعقد کنند و بیش از 12 هزار شرکت از معافیت بیمه ای برخوردار شدند.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، طرح کارورزی ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی یکی از برنامه های موثر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که در قالب برنامه سیاست های فعال بازار کار در قالب تبصره (18) قوانین بودجه سالانه.
وزارت کار به عنوان مجری طرح با استفاده از ظرفیت های استفاده نشده واحدهای فعال اقتصادی در بخش خصوصی و تعاونی، در اجرای این طرح تلاش کرد تا بستر لازم را برای حرفه آموزی و حرفه آموزی فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم کند.
یکی از اهداف این طرح افزایش ظرفیت جذب و به کارگیری فارغ التحصیلان از طریق انتقال مهارت ها و تجربیات در محیط کار برای ورود به بازار کار، ایجاد انگیزه برای کارآفرینی و کسب و کار در بین فارغ التحصیلان و کاهش هزینه های استخدام نیروی کار است. کارفرما.
آخرین نتایج اجرای طرح کارورزی حاکی از ثبت نام 160 هزار و 162 نفر و جذب 68 هزار و 475 نفر در این طرح است.
تعداد شرکت های شرکت کننده در طرح 22 هزار و 64 واحد است که از این تعداد 12 هزار و 221 واحد از بیمه معاف شده اند. استان های فارس و خوزستان بیشترین تعداد داوطلب را ثبت کردند و قرارداد کار منعقده منعقد شد.
کمک هزینه کارآموزی مبلغی است که در پایان دوره اولیه کارآموزی و بسته به مدت آن به کارورز پرداخت می شود. به گفته کارشناسان، یکی از ویژگی های بارز این طرح، ادغام آن با طرح معافیت بیمه کارفرمایان و توجه متقابل به هر یک از جهات عرضه و تقاضای بازار کار است که شرایط را برای جذب پایدار نیروهای تازه وارد فراهم می کند. . کارگران توسط کارفرما
مهمترین مزیت طرح کارورزی برای کارآفرینان و کارفرمایان این است که در صورت جذب کارورز، کارفرما تا دو سال از پرداخت حق بیمه معاف می شود.
داشتن مدرک دانشگاهی حداقل لیسانس و داشتن سن زیر 35 سال از شرایط بهره مندی از مزایای این طرح می باشد. برای داوطلبان مرد نیز همراه داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت وظیفه الزامی است.
بنگاه های اقتصادی و فارغ التحصیلان دانشگاهی علاقمند به بهره مندی از مزایای دوره کارورزی و معافیت بیمه ای می توانند به سامانه کارورزی وزارت کار به نشانی https://karvarzi.mcls.gov مراجعه و ثبت نام کنند.