15:22 – 08 مهر 1403
حسن حاج بیجی، مدیرکل ایمنی فرودگاه های کشور با بیان اینکه سازمان هواپیمایی بین المللی استانداردهای عملیاتی فرودگاه ها را در نظر گرفته و آنها را اجباری کرده است، گفت: استانداردها از نظر تجهیزات و نیروی انسانی نیز باید در نظر گرفته شود آتش سوزی در این بخش با سایر بخش ها متفاوت است و طبق استانداردهای بین المللی باید در نظر گرفته شود که در کمتر از سه دقیقه آتش کنترل شده و سرنشینان باید در کمتر از 5 دقیقه تخلیه شوند.
وی ادامه داد: این اداره نیاز به تجهیزات مدرن دارد و هر 4 سال یک بار باید صلاحیت های لازم را کسب کرد و اندازه گیری های فیزیکی در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان کرد: قطعاً در حوزه شهری و شهرداری باید استانداردها رعایت شود چرا که در حوزه هوانوردی با 100 هزار لیتر سوخت هواپیما آتش خاموش می شود و سازه هایی به وزن 100 هزار تن آسیب می بینند، بنابراین باید از تجهیزات مدرن در این بخش استفاده شود. .
وی تصریح کرد: تحلیل و بررسی توانمندی های نیروی انسانی 23 فرودگاه کشور، تحلیل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات از فرودگاه عسلویه، برگزاری دوره های آموزشی حضوری و مجازی، پیاده سازی سامانه مدیریت الکترونیکی مدیریت و ایستگاه های آتش نشانی و راهاندازی منبع الکترونیکی برای دسترسی به منابع آموزشی و دستورالعملهای استاندارد (FTP) و تامین نیروی انسانی فرودگاههای کشور و ارسال ۱۱ هزار نفر ساعت کار به فرودگاههای هدف برای رفع این مشکل از مهمترین اقدامات است. از پارسال.
وی بیان کرد: 9 دستگاه سورتینگ زمینی در حال نوسازی، 8 دستگاه آتش نشانی زمینی، 10 دستگاه برف روب سه منظوره و 42 دستگاه خودروی مارشال 2024 اتوماتیک در حال خرید است.
وی گفت: بسیاری از تجهیزات و ماشین آلات در دسترس ما به استانداردهای جهانی نزدیک است و با نگهداری مناسب می توان از تحمیل هزینه های هنگفت به شرکت فرودگاهی جلوگیری کرد.
وی گفت: برای اعطای مجوز ویژه حمل تجهیزات مجوز گرفتیم و رانندگان دارای این گواهینامه دیگر نیازی به گواهینامه پایه ندارند. این در حالی است که سال گذشته 50 گواهینامه رانندگی در 38 فرودگاه کشور برای رانندگی و کار با ماشین های آتش نشانی صادر شده است.
خبرنگار: کبری عزیزم